Kudret Saraçoğlu İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : 0 212 551 26 20
Belgegeçer : 0 212 653 08 08
WEB https://kudretsaracogluiho.meb.k12.tr
Adres : ÇOBANÇEŞME MAH. MİTHATPAŞA CAD. KUDRET SARAÇOĞLU IMAMHATIP ORTAOKULU BLOK NO: 2/3 BAHÇELİEVLER / İSTANBUL
VİZYON : Milli ve manevi değerleri doğru anlayıp özümseyebilen, teknolojinin sunduğu fırsatlardan yararlanabilen, akademik başarısıyla dikkat çekebilen ahlâki olgunluğa sahip, özgüveni yüksek ve her mesleğe inançlı örnek öğrenciler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Doğru dini bilgiler ve çağın gerektirdiği becerilerle donanmış bireyler yetiştiren, toplumun sağlıklı dini değerleri edinmesini sağlayan bir eğitim kurumudur.
BAŞARILAR : Kickboks Türkiye birinciliği ve İstanbul güreş ikinciliği.

Isınma : Kalorifer ( Doğalgaz )
Servis : ÖĞRENCİLER İÇİN SERVİS VARDIR.
Ulaşım : YENİSBOSNA METROBÜS DURAĞINA 1 KM MESAFEDEDİR.
Yerleşim Yeri : ÇOBANÇEŞME MAH. MİTHATPAŞA CAD. KUDRET SARAÇOĞLU IMAMHATIP ORTAOKULU BLOK NO: 2/3 BAHÇELİEVLER / İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNE 1 KM MESAFEDE.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuz bünyesinde faaliyet gösteren güreş, masa tenis, futbol , voleybol, bisiklet branşlarında müsabakalara katılmakta ,bir çok ilçe ve il birinciliği bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : tubitak4006,zeka oyunları
Proje Çalışmaları : Tubitak 4006 Bilim Fuarları , Harezmi Kodlama Eğitim Modeli,yabancı dil sınıfları, Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi, Beyaz Bayrak Projesi, İstanbul´u Okuyorum Projesi, Bir Ses Bir Hareket Projesi